Ettevõtet juhib Maiu Kell-Kangur, kes on spetsialiseerunud vetikakasvatusele. Eesmärgiks on juhtida ettevõtet, kelle toodang parandab inimeste tervist. Selle saavutamiseks kasvatame Eestis 100% puhast Spirulina vetikat ja müüme värsket vetikapastat külmutatuna. Me kasvatame keskkonnasäästlikult ja majanduslikult jätkusuutlikul viisil. Keskendume toiteväärtusele! Toimingud viiakse läbi kontrollitud vormides. Kasvatame puhast Spirulina vetikat ilma antibiootikume või toksiine kasutamata.

Soovime anda inimestele võimaluse osta absoluutse kõrgeima kvaliteediga värsket-vürtsikat Spirulinapastat. Spirulina (pulber, tabletid), mis on aastakümneid olnud Eesti turul, on imporditud pikaajaliselt, sageli madala kvaliteediga ja mõru maitsega.

Miks vedada kuivatatud Spirulinat teiselt poolt maailma, kui suudame seda värsket kasvatada kodus, st oma Eestis.

OMA LUGU

Ettevõtte omanik Maiu Kell-Kangur on tegelenud 3 aastat oma kodulaboris, 100 liitrises akvaariumis värske Spirulina vetikapasta tootmisega (ehk vetikakasvatusega). Hangiti vetika tootmiseks vajalikud teadmised ja vahendid (akvaariumid, aeraatorid, valgustid, vetika toitmiseks vajalikud reaktiivid jpm). Saadud toodangut (värskelt ja külmutatult) tarbiti ise ja kingiti oma lähedastele inimestele. Omanik Maiu Kell-Kangur on läbinud erinevaid müügi- ja turunduskoolitusi, ettevõtlust ja ärijuhtimist õppinud Mainori korraldatud alustava ettevõtja baaskoolitusel. Maiu Kell-Kangur omab juhtimiskogemust 8 aastat, aktsiaseltsi tegevjuhina töötanud 5 aastat, on koolituse „Vetikas Spirulina tootmine“ läbinud iseseisvalt. Vetikas Spirulina tootmisega seotud põhiteadmised on saadud lisaks veel spetsialist Kaie Ritslaidilt (EMÜ Tehnikainstituudi tootmisosakonna lektor/biokütuste spetsialist) ja kogemuse läbi tegevuse.